Skjutdörrar och garderober

 
Vi tillverkar dörrar själva. Vi erbjuder över 40 olika inomhus system till skjutdörrar beroende på vikt, tjocklek och typ material som användas till tillverkning.
I skillnad mot de andra tillverkare begränsar vi oss inte med liten val av material som användas till tillverkning av dörrar. De potentiella färg-, material och stilkombinationer är enorma. Det finns definitivt något som passar alla möjliga smaker.
 
Varje skjutdörr samt garderob är anpassad enligt dina behov och mått. Tack vare det kan ni utnyttja utrymme för garderob på bästa möjliga sätt.
Det kan vara klassiskt platsbyggdgarderob eller fristående garderob med skjutdörrar eller vanliga dörrar.
Hyllor mm. tillverkas av slitstarka melaminbelagda spånskivor i 19mm tjocklek. Det ger dem högt stabilitet och hållbarhet. Våra vanligaste färger för inredning är vit samt anthracite.
Önskar du något annat färg, träliknande melamin eller något helt annat då gäller det bara att fråga.
 
BRA ATT VETA : Alla köksluckor och dekorativ väggpaneler som ni hittar på vår sida kan användas som skjutdörr.
 
Kolla vår aluminium system till inredning AMS. Det är fräscht och modernt samt betydligt snabbare att montera både i din garderob som i rum eller kontor.
Tack vare AMS system har ni möjlighet att justera höjder på hyllor och annan inredning samt montera ner hyllor om det behövs.
Konstruktion av profiler ger möjlighet att bygga in LED-belysning utan några extra lampor eller LED-lister i din garderob.
 
Vi lämnar 5 års garanti på skjutdörrsbeslag.
 
Tveka inte att mejla oss och boka ett möte.
 
Vi är direkt leverantör av Laguna skjutdörrssystem i Sverige. Laguna har över 20 års erfarenhet i skjutdörrssystem i EU, har ISO 9001 certifikat och omsättning på 190 mln kr. Företaget anställer över 100 personer vilka arbetar i produktionshall på 8 000 kvm och 1 000 kvm kontorsavdelning.